Uncategorised

Verkoop stacaravan Putten

Op 1 februari 2012 is de caravan te Putten verkocht. Al enige jaren werd op de exploitatie van de caravan verlies geleden. De stijgende prijzen aan stageld, energie,onderhoud en het beperkte verhuurseizoen lagen hieraan ten grondslag. Bovendien was de caravan weer aan een grondige opknapbeurt toe. Op grond van deze factoren heeft het bestuur besloten de caravan te verkopen. Weliswaar met pijn in het hart -het was tenslotte het begin van de Stichting - , maar een kostbare opknapbeurt leek ons niet verantwoord. In het vervolg kan dus alleen gebruik gemaakt worden van de bungalow te Brouwershaven.

Verbouwing Brouwershaven

Verbouwing in de bungalow in Brouwershaven.

Reservingsform in article

Foto van Slobbe generatie Anna en Willem

Van Joop van Slobbe jongste zoon van Cees:

"Een familie foto van ongeveer honderdjaar geleden. Ik ben de jongste zoon (1934) van "Cees" die op die foto staat."

van_opaslobbeorgnamen