Veelgestelde vragen Brouwershaven

Zijn huisdieren toegestaan ?

In de accommodatie te Brouwershaven zijn huisdieren toegestaan.

Hoe kan ik reserveren voor de accommodatie in Brouwershaven ?

Reserveren voor de accommodatie in Brouvershaven kan:
  1. Online via de reserverings mogelijkheid op deze website: Reserveringsaanvraag.
  2. Door telefonisch contact op te nemen met het boekingskantoor.
    zie hier de gegevens van het: Boekingkantoor.

Waar kan ik de sleutel halen van de bungalow?

De sleutel van de bungalow in Brouwershaven wordt beheerd door de Fam. den Ouden.
Een route beschrijving en contact gegevens staan in de bevestigingsbrief die u bij bevestiging van uw boeking toegestuurd krijgt.

Wie kan de bungalow in Brouwershaven reserveren ?

De bungalow in Brouwershaven kan alleen gereserveerd worden door geregistreerde familieleden.
Verhuur aan derden van de accommodatie in Brouwershaven is mogelijk, maar de reservering wordt ook in dat geval gedaan door een geregistreerd familielid. Het familielid dat reserveert blijft verantwoordelijk en aansprakelijk. Voor verhuur aan derden geldt een kleine meerprijs.
(Voor de hoogte van de meerprijs zie de pagina met huurprijzen : huurprijzen )

Hoe kom ik aan de toegangskaartjes voor het zwembad ?

De kaartjes voor het zwembad ( 6 stuks) liggen in de bungalow en moeten bij het verlaten van de bungalow daar aanwezig blijven .
De Stichting heeft hiervoor een contract afgesloten .